Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Helpdesk / Combi–abonnement Patiëntenzorg en Indicatoren

Combi–abonnement Patiëntenzorg en Indicatoren

Alle webrapportages die betrekking hebben op farmaceutische patiëntenzorg, het FTO met de huisartsen, of die indicatoren op deze terreinen bevatten, zijn samengevoegd onder de noemer ‘Patiëntenzorg en Indicatoren’.

Patiëntenzorg en Indicatoren omvat de volgende hoofdrubrieken binnen de webrapportages:

  • FPZ–searches (gratis voor zakelijke KNMP–leden)
  • Praktijkondersteunende programma’s
  • Indicatorrapportages Benchmark Voorschrijven, Benchmark CVRM en KISS

U kunt ervoor kiezen om een abonnement te nemen op een of meer losse webrapportages die behoren tot bovenstaande rubrieken. Als u drie of meer producten afneemt, dan krijgt u automatisch het combi–abonnement Patiëntenzorg en indicatoren. Hiermee heeft u in één keer geregeld dat u toegang heeft tot alle searches, alle praktijkprogramma’s en alle indicatorrapportages. Hierbij kunt u zelf een mix maken van bijv. één praktijkprogramma, de Benchmark CVRM en de KISS–matrix. Maar ook met louter drie praktijkprogramma’s krijgt u toch automatisch de beschikking over alle rapportages die behoren tot Patiëntenzorg en Indicatoren.

Als u een abonnement op één of twee rapportages heeft en u wilt dit uitbreiden naar een combi–abonnement, dan verrekent de SFK de kosten van het eerste en tweede programma voor u. U betaalt dus nooit meer dan de kosten voor het combi–abonnement.

Voor niet–zakelijke KNMP–leden valt het abonnement op de FPZ–searches buiten het combi–abonnement Patiëntenzorg en indicatoren. Uiteraard kunnen de niet–zakelijke leden ervoor kiezen om dit abonnement separaat af te sluiten.

Standaard geldt het combi–abonnement Patiëntenzorg en Indicatoren niet voor de zorgondersteuningsmodules.

Kijk voor prijzen en voorwaarden voor zakelijke en niet–zakelijke leden bij Prijs– en abonnementsinformatie.

Back to top